Sziasztok!

Emma vagyok - bár igazából erre a névre nem iagazán hallgatok.

Inkább a beceneveimre, mint pl. Emmusz, Mumus...

Jelenleg az ideiglenes befogadomnál lakok, akit teljesen elbűvöltem - és már a barátai is a csodámra járnak, mivel elképesztően aranyos cica vagyok.

Imádok hangosan kiabálva nyávogni, de általában azért teszem, hogy felvegyél és magadhoz ölelj...

Alig várom, hogy hazagyere - és bár sokan állítják, hogy mi macskák ezt csak a kaja miatt tesszük, ez egyáltalán nem így van.

Mikor megérkezel, a boldogságtól hangosan dorombolok - az ideiglenes befogadóm ilyenkor Kistraktornak hív -, s alig várom, hogy leccuccoljál, aztán végre felvegyél és magadhoz ölelj...

Nagyon ügyes cica vagyok, imádok felugrani a szekrények tetejére, de semmit nem szoktam leverni.

Szeretem élezni a körmöm, sajnos néha a szőnyegen, vagy a fotel szövetén is (mivel az ideiglenes befogadóm nem szokott rendre utasítani, nem tudom, mennyire vagyok nevelhető ezen a téren ). 10ből 2szer azért megtalálom a kaparófát is.

Általában mindenhova rohanok utánad/előtted/melletted, mert szeretem ha magam mellett tudhatlak.

Éjszaka hagylak aludni (azért persze ha nagyon hiányzol, megkereslek az ágyadban, megnézlek, megszaglászlak, és már alhatsz is tovább).

Általában puszival és hangos dorombolással ébresztelek. Tudom ám, hogy a szemedet kell kinyítni ahhoz, hogy ébren legyél, ezért azt puszilgatom és közben jól megcsiklandoz a bajszom...

Szép is vagyok – bár ez a fotókon talán nem is látszik igazán.

És persze igazából azt a sok kedvességet, huncutságot sem lehet szavakkal leírni amit mellettem megtapasztalhatsz.

Egyesek szerint egy elképzelhetetlenül imádnivaló cukorgomolyag vagyok.

Nem mindig volt jó velem az élet.

Amikor a Mimóza Macskamentő Alapítvány gondozásába kerültem bolhás voltam, kikopott a szőröm és szörnyű hasmenésem volt, merthogy én nem tudom a normál cicakaját megemészteni. Szerenécse a szerencsétlenségben, hogy ezzel nem vagyok egyedül, így az állateledelek között a pocakomnak megfelelő kaja is van (pl. a DM egyik sajátmárkás kutyakajája). Persze tudom, hogy ezek a konzervek nem a legolcsóbbak, de nem veszem rossz néven ha a kajámba sárgarépát vagy rizset teszel, sőt, nagyon jóétvággyal megeszem. Így a normál kajákkal etetett cicákénál csak alíg kerül többe az étkezésem. A cicavitaminomat is szépen megeszem, s nem drága ám ez a vitamin (600 Ft körül van és 3 hónapra is elég).

Az ideiglenes befogadóm szerint egyáltalán nem macerás a diétám - és ő majd ennél részletesebben is elmond mident a végleges gazdijelöltemnek.

Ivartalanítva lettem, de voltak már kölykeim: 5 kiscicámmal együtt kerültem az alapítványhoz. Azt mondják rám, hogy hős vagyok, amilyen körülmények között sikerült nevelgetnem a piciket.

Már több mint két éve várok a végleges gazdimra, sokáig éltem kenelben is, s oda nem szívesen mennék vissza...

Ha kíváncsi vagy rám, gyere el, nézz meg, és a fent leírtakat akár számon is kérheted.

Erről jut eszembe, hogy én nem is tudok írni... Bevallom, mindezt az ideiglenes befogadóm írta rólam, és bár nagyon szeret engem, azért csaknem lehet túlságosan elfogult.

(Az ideiglenes befogadóm azért nem fogad örökbe, mert ő sok másik rosszsorsú cicán szeretne még segíteni.)

Ha érdekellek, írj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Üdv.:

Emma

Emmát kizárólag lakásban tartásra adjuk (kijárós cicaként más házaknál összeehetne olyasmiket, amiket nem bír megemészteni).

Emma Bp. IV. kerületben tekinthető meg.

{fblike}

Köszönet mindazoknak, akik adományt, támogatást küldtek/adtak Emma - és kölykei - részére!